τηλ: 210 66 47 110-11
φαξ: 210 66 47 112
Menu
A+ A A-

Ποιοι είμαστε

H κατασκευαστική τεχνική εταιρεία ΤRITON ACT, ιδρύθηκε το 1990, με κύριο αντικείμενο τη μελέτη και κατασκευή ιδιωτικών και δημόσιων οικοδομικών έργων.

Οι δραστηριότητες της TRITON ACT εκτείνονται σε ολόκληρο το φάσμα κτιριακών εγκαταστάσεων διαθέτοντας στο πελατολόγιο της πλήθος επιχειρήσεων στους τομείς υγείας (κλινικές, φαρμακοβιομηχανίες, εργαστήρια, μονάδες αιμοκάθαρσης), γεωργίας (τυροκομεία, ιχθυοκαλλιέργειες, συσκευαστήρια φρούτων, οινοποιεία, κατοικίες, μεταλλικές κατασκευές, έργα υποδομών), καθώς και κάθε είδους Κτιριακές Εγκαταστάσεις Ειδικού Τύπου.

Ως ανώνυμη εταιρεία αποτελεί μια από τις πλέον σύγχρονες και αναγνωρισμένες τεχνικές εταιρείες, παρέχοντας έγκυρες και ολοκληρωμένες τεχνικές λύσεις σε κάθε είδους κατασκευές υψηλής αισθητικής και ποιοτικής σχεδίασης.

 

Όραμα TRITON ACT

Με πολύτιμο εφόδιο τις γνώσεις, την εμπειρία και την τεχνογνωσία των ανθρώπων της TRITON ACT να διασφαλίζεται η διαρκής προώθηση πρωτοποριακών, ποιοτικών αλλά και εκσυγχρονιστικών ιδεών στην κατασκευαστική αγορά χτίζοντας μακροχρόνιες σχέσεις με τους υφιστάμενους και δυνητικούς πελάτες της εταιρείας.

 

Αποστολή TRITON ACT

Να ανταποκρινόμαστε πλήρως στις προσδοκίες των πελατών μας, με απόλυτο σεβασμό στις ξεχωριστές ανάγκες τους και εξασφαλίζοντας την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων υψηλής ποιότητας εντός χρονοδιαγράμματος και οικονομικού προϋπολογισμού.

 

Φιλοσοφία TRITON ACT

Η «επένδυση» στο ανθρώπινο κεφάλαιο» αποτελεί κύριο συστατικό στοιχείο της φιλοσοφίας λειτουργίας της TRITON ACT καθώς και βασική προϋπόθεση για την επιτυχή δραστηριοποίηση και περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας εντός και εκτός εθνικών συνόρων. Επιπρόσθετα, η εξειδικευμένη τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία των στελεχών μας στην υλοποίηση κατασκευαστικών έργων, η κοινωνική ευαισθησία της διοίκησης αλλά και η παροχή λύσεων υψηλής αισθητικής, ποιοτικής κατασκευής και άρτιας λειτουργικότητας συνθέτουν τη φιλοσοφία της εταιρείας TRITON ACT.
 
 

Στόχοι της εταιρείας

Οι μακροχρόνιοι στόχοι και στρατηγική της TRITON ACT συνοψίζονται στους εξής:
Ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών και λύσεων με την εφαρμογή συστηματικού ποιοτικού ελέγχου προκειμένου να ανταποκρινόμαστε ως εταιρεία στις ανάγκες και του πλέον απαιτητικού πελάτη.
Συνέπεια στην εξυπηρέτηση του πελάτη εξασφαλίζοντας την τήρηση του αρχικού χρονοδιαγράμματος καθώς επίσης και του χαμηλότερου δυνατού κόστους στην υλοποίηση εκάστοτε έργου.
 

Αξιοπιστία των παρεχόμενων λύσεων σε τεχνικό και σχεδιαστικό επίπεδο με τη συνεχή επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό και την υλοποίηση προγραμμάτων επιμόρφωσης και τεχνικής εξειδίκευσης για την εξασφάλιση διεύρυνσης της παραγωγής τεχνικού έργου σε νέους τομείς.

Ανάπτυξη της εταιρείας με την επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρείας εκτός εθνικών συνόρων αλλά και μεγιστοποίηση του μεριδίου αγοράς σε εθνικό επίπεδο.

Στοιχεία Επικοινωνίας

τηλ: +30 210 66 47 110 - 111
φαξ: +30 210 66 47 112

tritonact@otenet.gr

Διεύθυνση Γραφείου

Παλαιοπαναγίας 2, Παιανία
Τ.Κ. 19002,
Αττική, Ελλάδα