Γραμμικός επιταχυντής | Metropolitan Hospital

Γραμμικός επιταχυντής | Metropolitan Hospital

Image

Η σύμβαση του έργου αφορά τη θωράκιση, την αρχιτεκτονική διαμόρφωση και τις Η/Μ εγκαταστάσεις του θαλάμου έδρασης του γραμμικού επιταχυντή στο θεραπευτήριο Metropolitan Φαλήρου.

Οι χρόνοι παράδοσης ήταν σύντομοι καθώς οι εργασίες τελέστηκαν εντός δύο μηνών, με πρώτη εργασία τη μεταφορά εκκλησίας σε χώρο δίπλα του νοσοκομείου με απόλυτη προσοχή, καθώς ήταν τοποθετημένη σε σημείο δύσκολο για τη σωστή έκβαση των εργασιών.

Ο χώρος θωρακίστηκε με κάθετα και οριζόντια μεταλλικά στοιχεία πάχους 45mm τα οποία κολλήθηκαν με χρήση ηλεκτροσυγκόλλησης. Η μεταφορά και η ανύψωση αυτών πραγματοποιήθηκε από εξειδικευμένο προσωπικό για την επίτευξη της μέγιστης ασφάλειας. Με το πέρας της θωράκισης ξεκίνησαν οι Η/Μ εγκαταστάσεις που αφορούν την τοποθέτηση και εγκατάσταση δύο νέων κλιματιστικών μονάδων για τη σωστή ψύξη του νέου μηχανήματος.

Η τεχνική υπηρεσία του νοσοκομείου και ο υπεύθυνος ακτινοφυσικός του τμήματος εμπιστεύτηκαν την εταιρία μας για την τοποθέτηση του πρωτοποριακού υλικού επένδυσης τοιχοποιίας το Palclad, το οποίο δίνει μία μοντέρνα νότα και ταυτόχρονα είναι εξαιρετικά αντι-μικροβιακό ιδανικό για αποστειρωμένους χώρους. Τέλος, πραγματοποιήθηκαν οι απαραίτητες μετρήσεις ακτινοβολίας όπου διαπιστώθηκε η σωστή θωράκιση του θαλάμου.

ΠΕΛΑΤΗΣ

Metropolitan Hospital

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Εθνάρχου Μακαρίου 9 & Ελ.Βενιζέλου 1,
18547, Ν. Φάληρο, Πειραιάς

ΜΕΓΕΘΟΣ ΧΩΡΟΥ

xxx m2

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ

20/12/2020

Tags