Ποιότητα, συνέπεια και αξιοπιστία.

 Αν αυτές οι 3 αξίες-θεμέλιο της εταιρικής μας φιλοσοφίας σάς αντιπροσωπεύουν, τότε η Triton ACT μπορεί να είναι το επόμενο βήμα στην καριέρα σας. Αρκεί να έχετε όρεξη για δουλειά και στόχος σας είναι η εξέλιξη -ανεξάρτητα από το αν ξεκινάτε τώρα ή απλά θέλετε να κάνετε μια επαγγελματική στροφή.

Σας περιμένουμε!

Πρόγραμμα Πρακτικής

Κάνε την ιδανική αρχή, ξεκινώντας να χτίζεις το βιογραφικό σου και την καριέρα σου στο ιδανικό σημείο! Η Triton ACT προσφέρει σε όσους φοιτητές εντάσσονται στο δυναμικό της μέσω προγραμμάτων πρακτικής, όλη την απαραίτητη εμπειρία και γνώση δίπλα σ’ επαγγελματίες του κλάδου, έτσι ώστε ν’ αποκτήσουν την απαραίτητη εξοικείωση με το αντικείμενό τους. Γιατί πρακτική δεν είναι το “βγάλε μου σε παρακαλώ 10 φωτοτυπίες” ή το “θα πεταχτείς απέναντι για να μας φέρεις καφέ;”.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε φοιτητές οικονομικών ή πολυτεχνικών σχολών. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν ισχυρές δεξιότητες επικοινωνίας, ηγετικές ικανότητες, καθώς και προθυμία να χειριστούν αυξημένη ευθύνη με την πάροδο του χρόνου. Επιθυμητή η γνώση προγραμμάτων Office. θα δοθεί επίσης προτεραιότητα σε φοιτητές που γνωρίζουν εξειδικευμένα προγράμματα, ανάλογα με το αντικείμενό τους.